Wokgroenten met garnalen en tijm&honing
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Bereidingswijze
- Snijd de broccoli in roosjes en blancheer de broccoli 3 minuten.
- Snijd de paksoi in repen van 4 cm en bewaar het groene gedeelte voor later.
- Verhit de wokolie roerbak de garnalen en knoflook 2 minuten al omscheppend op een hoog vuur. Haal het uit de wok en houd het warm.
- Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Roerbak in de wok de ui en gember tot de ui lichtgekleurd is.
- Voeg het wit van de paksoi en broccoli toe en roerbak 2 minuten.
- Voeg dan de rest van de paksoi en roerbak het nog kort door.
- Schep de sojasaus, honing en garnalen erdoor en breng op smaak met peper.
- Serveer de mie met de wokschotel.
Benodigdheden
500 gr. broccoli
1 struik paksoi
300 gram grote gepelde garnalen
300 gr. mie
3 el. wokolie
2 teentjes gehakte knoflook
1 gesnipperde ui
1 eetlepel verse geraspte gemberwortel
2 el. sojasaus
2 el. Melvita tijm&honing
zout en peper