Hangop van boeren yoghurt met gemarineerd rood fruit

Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten


Bereidingswijze

De yoghurt een dag uithangen in een doek en wat in de doek overblijft mengen met poedersuiker, vanille merg, limoen en citroensap en wat geraspte schil. Dit vervolgens mengen met de lobbige room. 
Voor de rood fruit marinade de bloemenhoning met de suiker en rozensiroop mengen.

Spuit wat hangop in een glas of kom, laat het rode fruit 5 minuten marineren in de marinade en leg het samen met de marinade op de hangop. Leg het rode fruit op de hangop en schep wat extra honing erover.



Benodigdheden

1 ltr      yoghurt
1 st      vanille
1 st      citroen
1 st      limoen
250 gr  roodfruit (aardbeien, bramen, bosbessen, etc.)
100 gr  lobbige room
            poedersuiker
4 el      Melvita bloemenhoning
2 el      suiker
1 el      rozensiroop

Dit recept word bereid met

Bloemenhoning

Webdesign & realisatie door Perron 18