Griekse yoghurt panna cotta
Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 3 uur 20 minuten
Bereidingswijze
- Week de gelatine in ruim kokend water. Breng ondertussen de slagroom met de honing, kaneel en zout aan de kook in een steelpan. Haal van het vuur als het kookt en roer hier de geweekte gelatine doorheen. Roer de Griekse yoghurt los en meng door het slagroommengsel. Giet dit mengsel in 4 glazen en laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
- Toast de walnoten in een droge koekenpan en snijd de vijgen in parten.
- Verdeel de walnoten en vijgen over de bordjes en garneer met extra honing.
Benodigdheden
- 3 ½ blaadjes gelatine
- 250 ml slagroom
- 50 gr Melvita klaverhoning
- 1 tl kaneel
- snuf zout
- 350 gr Griekse yoghurt
- 100 gr walnoten
- 4 vijgen
- Extra honing voor de garnering