Vakmanschap

Ervaring vanuit onze eigen imkerij in de Flevopolder vormt al sinds 1977 de basis voor onze kennis. Deze kennis gebruiken wij nog altijd om de meest lekkere en rijke honing te kunnen bieden! De eigen imkerij garandeert het behoud van kennis, ambachtelijkheid en vakmanschap.

Onze passie is kwalitatieve honing verwerken. Maar we zijn ook dol op de diverse smaken die honing te beiden heeft, voor ieder moment van de dag en bij diverse toepassingen. Wij selecteren dan ook de beste kwaliteit honing en de lekkerste smaken. Daarnaast werken we samen met traditionele imkerijen die rekening houden met het leefmilieu van mensen, bijen en planten. De combinatie van ervaring vanuit onze ambachtelijke imkerij en moderne honingverwerking zorgt voor de goede kwaliteit van onze honing. Je proeft de zorg van de imker!

Wat maakt Melvita honing nu zo bijzonder:

  • We hebben al meer dan 30 jaar een eigen imkerij. De dagelijkse omgang met onze bijenvolken vormt nog steeds de basis voor het vakmanschap waarmee Melvita honing wordt gemaakt.
  • We werken samen met imkers die rekening houden met het leefmilieu van mensen, bijen en planten.
  • Gecontroleerde verwerking waarbij de waardevolle voedingstoffen (enzymen, eiwitten, mineralen en vitaminen) bewaard blijven.
  • We stellen hoge kwaliteitseisen aan onze verwerkingsprocessen en eindproducten.

Webdesign & realisatie door Perron 18