Nieuw: Melvita Momenten

In deze drukke tijd is het belangrijk om even stil te staan bij het moment. Even een moment tot rust komen en lekker genieten. Hoe mooi is het om dat moment extra speciaal te maken met een uniek product van Melvita. 

Melvita Ontbijt Moment –(Honing, agave & cranberry) het ontbijt is het belangrijkste moment van de dag. De heerlijke mix van honing & cranberry maakt je bakje kwark met muesli extra lekker en geeft je genoeg energie om de dag goed te starten! Dit is jouw moment! 

Melvita Thee Moment –(Honing, agave & citroen) ga even lekker zitten, neem een kopje kruidenthee en voeg een schuitje Melvita toe. De melange van honing en citroen geeft een lekker frisse en zoete smaak aan iedere thee. Geniet van het moment!

Melvita Koffie (Agave, honing, karamel & vanille)– In de loop van de dag is het lekker om jezelf even te verwennen met een verse cappuccino. De melange van Melvita verrijkt de smaak van je koffie met een vleugje karamel en vanille. Pak je moment!

Melvita Culinair (Honing, agave & tijm) echt even de tijd nemen om goed gerecht op tafel te zetten, een moment om je te verdiepen in de culinaire toepassing van honing. Deze Melvita honing is verrijkt met tijm, heerlijk voor marinades of over een salade. Creëer jouw moment!

Verkrijgbaar bij o.a.: Jumbo, Deen, Hoogvliet, Boon's markt/ MCD, Spar, Jan Linders. 

 

 

 

Webdesign & realisatie door Perron 18