Lamskoteletjes met rozemarijn en Melvita bloemenhoning

Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 10 minuten


Bereidingswijze

Haal de lamskoteletjes minimaal een half uur van te voren uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Maak een mengsel van de honing, rozemarijn, 2 geperste teentjes knoflook en zout en (versgemalen) peper naar smaak. Smeer met een kwastje de lamskoteletjes aan beide zijden royaal in. Bak de lamskoteletjes om en om op hoog vuur in een grillpan besmeerd met een beetje olijfolie. Bak ongeveer 2 minuten aan beide zijden (ligt aan de dikte, het lekkerst zijn ze rose van binnen). Serveer met een gepofte aardappel met yogurt knoflooksaus en boontjes omwikkeld met spek. Heerlijk!

Dit heerlijke recept hebben we binnengekregen van Marloes, één van de winnaars van onze actie "win een kookworkshop".

Op de foto haar neefje: hij vindt dit gerecht heel erg lekker en helpt graag een handje in de keuken als ze dit gaan eten.



Benodigdheden

8                    lamskoteletjes
4 el                Melvita bloemenhoning
2 el               (verse) rozemarijn
2 teentjes      knoflook
                    zout, versgemalen peper

Dit recept word bereid met

Melvita bloemenhoning

Webdesign & realisatie door Perron 18