Filodeegpakketjes met feta en frambozen

Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 25 minuten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. 
Meng de feta , 2 el olie , de honing en 1 el tijm in een kom. Houd dit apart. 
Leg 1 filodeeg voor je en bestrijk deze met olie , bestrooi het met wat tijm en leg nu twee filodeeg erboven. Snijd dit doormidden en herhaal dit met het andere filodeeg. ( 8 porties) 

Verdeel de kaas over de 8 porties. Schep het in het midden en druk het een klein beetje plat en maak er rechtvormige hoekjes van. Bestrijk de pakketjes met olie en bak ze op (bakpapier beklede) bakplaat in de over in 15 minuten goudbruin. Pureer ondertussen met de staafmixer de frambozen met de balsamicoazijn. Serveer de pakketjes op een groene salade met citroen en leg hierboven het filopakketje. Strooi er geroosterde sesamzaadjes over en geef een kommetje frambozendressing erbij. Eet smakelijk!

Dit heerlijke recept hebben we binnengekregen van Nina, één van de winnaars van onze actie "win een kookworkshop".



Benodigdheden

1 1/2       Griekse feta verkruimeld
5 el          olijfolie
4 el          Melvita bloemenhoning
1/2          bakje tijm
8 vellen  filodeeg
125 gr     frambozen
3 tl           balsamicoazijn 
2 el          sesamzaadjes geroosterd.

Dit recept word bereid met

Melvita bloemenhoning

Webdesign & realisatie door Perron 18