Melvita honing anno 1977

Wat begon als een hobby met aantal bijenkasten, groeide in een aantal jaren tot een ware imkerij en al snel waren er meer dan honderd bijenvolken. Het bedrijf groeide en groeide en in 1996 verhuisde de imkerij en de honingzemerij naar een biologische landbouwgebied aan het IJsselmeer, in Lelystad. Hier verwerken wij nog altijd de honing van Melvita.

Melvita Honing is er in alle soorten en smaken, allemaal met een eigen karakter en smaak. En net zo divers als de smaken zijn de culinaire toepassingen van onze honing. Onze honing met tijm heeft bijvoorbeeld een licht kruidige smaak en smaakt erg goed in een marinade voor spareribs of over je geitenkaas. En acaciahoning met haar heerlijke zoet, zachte smaak is super lekker door je muesli  of salade.

Inmiddels verwerken wij al sinds 1977 met veel passie onze honing en nog elke dag genieten we van dit mooie natuurproduct.  

Ontwerp door Perron18 Nijkerk | Realisatie door Design & Media Oldenzaal